Seguim al peu del canó!

Written by Anna Teixido Sole. Posted in 5th Grade Català, Català, ES CSCS

Els alumnes de català de cinquè hem començat aquest trimestre treballant molt! Hem après quines són les característiques d’un text instructiu, com se’l defineix, quin tipus d’estructures cal seguir per a fer-ne un… I fins i tot n’hem creat el nostre propi!

També hem llegit fragments de novel·les a classe que ens han permès seguir practicant la nostra lectura en veu alta i, en definitiva, ens permeten sentir-nos més segurs emprant aquesta llengua. Un dels fragments que més ens ha agradat ha sigut el de la novel·la de Jordi Folck titulada “La guerra dels xiclets” (editorial LaGalera). Us deixem a continuació una il·lustració del llibre i, siusplau, no tingueu por a l’hora de preguntar-nos què ens va semblar!

 

Tanmateix, hem tingut l’ocasió d’escoltar algunes audicions  que ens ajuden a ampliar el nostre vocabulari i a gaudir més del català!

Properament, desenvoluparem l’expressió escrita mitjançant el diari personal, parlarem dels adjectius i d’algunes grafies que poden ser “problemàtiques” en català com ara l’ús de la b/v.

Us mantindrem informats de tot allò que anem fent a classe, fins aviat!

 

Comments

comments