Inventem contes!

Written by Carmela Gil. Posted in Català, ES CSCS

contes català 3rA la classe de Català de 3r, hem començat a treballar la narració. Primer hem après quina estructura té i quines són les parts que la composen: presentació, nus i desenllaç. Hem explicat què podem trobar a cada part i quines són les característiques més importants.

Ara ja estem preparats per començar a escriure els nostres contes i, per tal de treballar d’una manera més divertida, durant les properes classes farem un joc que ens permetrà crear unes històries ben diferents.

Prepararem quatre piles de targetes amb fórmules d’inici de contes, noms de personatges, noms d’indrets o llocs i fórmules d’acabament. Cada nen haurà de triar una targeta de cada pila i amb totes aquestes targetes haurà d’inventar un conte i explicar-lo a la resta de la classe. Un cop haurem escoltat tots els contes dels companys, cada nen escriurà i il.lustrarà el seu propi conte en paper.

Estic segura de que tots seran ben creatius i podrem sentir fantàstiques històries!

Comments

comments

Tags: ,