Llegim en català

Written by Carmela Gil. Posted in ES CSCS

mal de queixalAquesta setmana comencem el nostre Pla Lector a les classes de Català de 3r. Durant diverses setmanes dedicarem un dia a la lectura conjunta del llibre “Mal de queixal” escrit per l’Anna Cros. “Mal de queixal” narra les aventures de tres cocodrils femelles en un viatge cap a cal dentista. Amb molt d’humor, l’autora reflecteix les pors naturals dels infants a l’hora d’anar al metge.

Partint de la lectura d’aquest llibre, realitzarem també una sèrie d’activitats (abans, durant i després) en les quals treballarem sobre l’argument, els personatges, els escenaris, etc. Per últim, expressarem la nostra opinió tot explicant què és el que més ens ha agradat, el que més ens ha sorprès i si hem après alguna cosa.

Comments

comments

Tags: ,